Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ - Λίγα λόγια για μας...

Η εταιρεία NORTH CATERING EQUIPMENT ιδρύθηκε το 1983. Έδρα της εταιρείας είναι Εθνική Οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκη (Κόμβος Γαλλικού). Αντικείμενο της εταιρείας είναι η Μαζική Παραγωγή Επαγγελματικών Συσκευών  Μαζικής Εστίασης, όπως είναι οι επαγγελματικοί Φούρνοι – Κουζίνες , Μαγειρεία  – Κρεπιέρες –  Γύροι – Σχαριέρες , Ψησταριές – Βιτρίνες – Εστίες – Κοτοπουλιέρες – Χοτκον. Τα περισσότερα αυτών των ειδών διατίθενται σε μορφή λειτουργίας Ρεύματος & Αερίου.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας (9280τ.μ) στεγάζονται η Παραγωγή (5380τ.μ), Αποθήκη Ά υλών (1200τ.μ), Αποθήκη ετοίμων προϊόντων (1700τ.μ), Γραφεία (350τ.μ), Εκθεσιακός χώρος (350τ.μ), Εργαστήριο Ελέγχου (150τ.μ).

Με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό διάτρησης & διαμόρφωσης μετάλλων , επεξεργασίας & συγκόλλησης και μηχανήματα ελέγχου σωστής λειτουργίας στον παραγωγικό τομέα έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Η εταιρεία NORTH CATERING EQUIPMENT έχει συνεργάτες σε όλο των Ελλαδικό χώρο που αριθμούνται στους 800.
Επίσης εξάγει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Δανία, Ιρλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Τσεχία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Αυστρία. Καθώς επίσης στο Μαρόκο, Κορέα, Καναδά, Αλβανία, Γεωργία, Ρωσία, Τυνησία, Λιθουανία, Ισραήλ.

Η πολύχρονη εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία, ο πρωτοποριακός χαρακτήρας & σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της την έχουν καταστήσει μια από της σημαντικότερες και ταχύτερη αναπτυσσόμενη εταιρεία του κλάδου.

Σε όλη τη διαδρομή της η στόχευση της ήταν είναι και θα είναι η συνεχής ανύψωση του επιπέδου ποιότητας των προϊόντων της και η αύξηση της ικανοποίησης των πελατών της, χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο στο στόχο αυτό την υιοθέτηση ενός Συστήματος ISO 9001 και τις Ευρωπαϊκές Συμμορφώσεις CE.

Photo Gallery